Jeffrey is aan het schilderen in de ateliertuin van Studio Xplo

KIK Festival

Twee keer per jaar organiseren wij een Open Atelier. Iedereen is dan welkom om gezellig te komen kijken en informeren naar wat wij hen te bieden hebben. Máár: vandaag draaien we het om! Deze keer laten we zien wat onze deelnemers te bieden hebben!
Er loopt namelijk uiteenlopend talent bij ons rond. Er worden authentieke kunstwerken en ambachtswerk gemaakt. Deelnemers begeleiden en inspireren elkaar en dat kunnen zij ook betekenen voor mensen buiten onze studio. Daarom willen wij deze talenten graag met je delen.

Wat voor vorm dit festival krijgt is afhankelijk van de ontwikkeling van het platform KIK dat wij de komende maanden gaan opzetten. KIK wordt een website met webshop waarop deelnemers zichzelf en hun aanbod digitaal presenteren. En vandaag kun je het live zien. Misschien wel horen, want er zijn ook mensen in ons atelier die mooi kunnen zingen.
Misschien ook proeven, want wij hebben kook- en baktalenten in huis.
Misschien ga je wel deelnemen aan leuke workshops of demo’s bijwonen.
Zodra het programma vorm krijgt, kun je het hier terugvinden

We kunnen in ieder geval alvast verklappen dat we vandaag de opening van de expositie van Jeffrey Janssen vieren. Jeffrey werkt ruim tien jaar in ons atelier en heeft zich ontwikkeld tot een heus autodidact kunstenaar.

Bij succes gaan we dit evenement jaarlijks organiseren. Reserveer zondag 25 augustus 2024 dus alvast in je agenda!

  • Datum: Zondag 25 augustus 2024
  • Tijd: 11.00-17.00u
  • Prijs: gratis
  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Inschrijven: open inloop.
  • Bereikbaarheid

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie