Studio Xplo is gevestigd in een voormalig ROC gebouw aan de Gershwinstraat 10 in Tilburg

Studio Xplo is verhuisd!

Sinds 15 oktober 2019 vinden onze activiteiten plaats aan de Gershwinstraat 10 in Tilburg.
Zondag 19 Januari 2020 organiseren we een Grand Opening en daar kun jij bij zijn! Meer hierover.

Bereikbaarheid:

Taxi’s
Vertel eventuele taxicentrales dat je bij Studio Xplo moet zijn. Er zijn namelijk verschillende panden op het terrein. Als je de poort inrijdt is dat het gebouw direct aan de linkerkant. Wanneer we geopend zijn, staat het schoolbord bij de voordeur. Rechts van de deur zit de bel van Studio Xplo.

OV
Stadsbus 6 (richting Noord-Heikant) stopt bij halte Jac van Vollenhovenstraat op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Terug naar het station ga je met stadsbus 6 (richting Centraal Station) vanaf de halte aan de overkant op de Jac van Vollenhovenstraat.

Fiets
Vanuit de richting Ringbaan Oost steek je tegenover de Petrus Loosjesstraat de Lovense Kanaaldijk over en dan ga je via het bruggetje bij de Centaurusweg het kanaal over naar de Jac. Van Vollenhovenstraat. De eerste straat rechts is de Gershwinstraat.

Auto
Rijd vanaf de Sweelincklaan de Jac. Van Vollenhovenstraat in. Tegen het einde bevindt zich aan de linkerkant de Gershwinstraat.

Stallen, parkeren en meer
Bezoekers kunnen gratis hun fietsen stallen in het rek bij onze voordeur en auto’s parkeren op en voor het terrein. Als wij aanwezig zijn, staat ons schoolbord buiten bij de voordeur. Rechts naast de voordeur hangt onze bel.

Vragen?
Stel ze ons via het contactformulier of per mail.