Studio Xplo is gevestigd in een ROC gebouw aan de Gershwinstraat 10 in Tilburg

Bereikbaarheid:

Van 19 februari t/m 1 juli 2024 is er wegomlegging.
Download de aangepaste route naar Xplo (ingezoomd).
Download de aangepaste route naar Xplo (uitgezoomd).

Taxi’s
Vertel eventuele taxicentrales dat je bij Studio Xplo moet zijn. Er zijn namelijk verschillende panden op het terrein. Als je de poort inrijdt is dat het gebouw direct aan de linkerkant. Wanneer we geopend zijn, staat het schoolbord bij de voordeur. Rechts van de deur zit de bel van Studio Xplo.

OV
Stadsbus 6 (richting Noord-Heikant) stopt bij halte Jac van Vollenhovenstraat op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Terug naar het station ga je met stadsbus 6 (richting Centraal Station) vanaf de halte aan de overkant op de Jac van Vollenhovenstraat.

Fiets
Vanuit de richting Ringbaan Oost steek je tegenover de Petrus Loosjesstraat de Lovense Kanaaldijk over en dan ga je via het bruggetje bij de Centaurusweg het kanaal over naar de Jac. Van Vollenhovenstraat. De tweede straat rechts is de Gershwinstraat.

Auto
Rijd vanaf de Sweelincklaan de Jac. Van Vollenhovenstraat in. Tegen het einde bevindt zich aan de linkerkant de Gershwinstraat.

Stallen, parkeren en meer
Bezoekers kunnen gratis hun fietsen stallen in het rek bij onze voordeur en auto’s parkeren op en voor het terrein. Als wij aanwezig zijn, staat ons schoolbord buiten bij de voordeur. Rechts naast de voordeur hangt onze bel.

Kom je voor een avondcursus?
Dan kun je voor het hek parkeren en zorgen we ervoor dat het looppoortje, direct rechts naast het autohek, geopend is. Het is buiten niet goed verlicht ‘s avonds. Als je wilt dat we je komen ophalen bij de poort, dan kun je ons bellen.

Vragen?
Stel ze ons via het contactformulier, per mail of bel 06-3982 6286.