Referenties

Samenwerkingspartners over Studio Xplo

 • Mijn ervaring is dat iedereen door Jofke serieus wordt genomen, gehoord en gezien wordt en op hun eigen kracht wordt aangesproken, ongeacht het verhaal van iemand. Dit maakt dat ik regelmatig het werk van Jofke en Studio Xplo bij vrijwilligers of mensen die een hobby zoeken onder de aandacht breng. Ik weet dat mensen door Jofke hartelijk ontvangen en begeleid worden.

  Maaike Stevens
  Steunpunt vrijwilligerswerk

 • De afgelopen jaren heb ik mensen naar Jofke doorverwezen. Zij is met hen in gesprek gegaan en heeft gekeken waar hun sterke punten liggen en heeft hen vervolgens een passende plek gegeven.
  Ik ben erg tevreden over onze samenwerking. Jofke staat altijd open om in gesprek te gaan met onze cliënten om een goede plek voor hen te vinden binnen haar organisatie. Of ze geeft eerlijk aan als het nog een stap te ver is voor de cliënt en dat het beter is om iemand op een later tijdstip weer uit te nodigen voor een gesprek. Ik ervaar onze samenwerking als zeer positief.

  Chantal Willemen – Netwerkconsulente werk en inkomen, Gemeente Tilburg

 • Steeds als ik mensen vanuit Goirle naar Jofke toe bemiddel, hoor ik prettige verhalen.
  De mensen voelen zich gehoord en gezien, Jofke denkt met ze mee en ze kunnen echt hun “ding” doen binnen haar organisatie. Echt goed hoe Jofke werkplezier en nuttig bezig zijn weet te combineren.
  Ik zal ook in de toekomst, met plezier mensen naar Studio Xplo doorverwijzen.

  Marleen van Esch – Consulente vrijwillige inzet

 • De cliënten van onze Afdeling Arbeid verrichten al werkzaamheden voor de werkplaats Kempenhaeghe en het winkeltje op het terrein Kloostervelden. We waren echter nog op zoek naar een bedrijf buiten Kempenhaeghe om meer diversiteit in de werkzaamheden te krijgen en om het concept “Arbeid” verder uit te bouwen.

  Toen ik de oproep van Studio Xplo op Linkedin zag staan, heb ik dan ook niet lang nagedacht om contact te leggen; samenwerken met een startend bedrijf dat producten maakt voor mensen met een beperking. Ook onze doelgroep heeft een beperking (epilepsie en verstandelijk beperkt) en de uitvoerende werkzaamheden zullen een bijdrage leveren aan de eigenwaarde van onze cliënten; ze werken mee aan een product met een goed doel. Bovendien denk ik dat uit deze samenwerking voor beide partijen leuke dingen kunnen ontstaan.

  Nicole van Tiel – Dagbesteding Kempenhaeghe Sterksel