Jofke

Jofke van Loon is de spil achter Studio Xplo. In 1999 studeerde Jofke af aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg en sindsdien geeft zij teken- en schilderlessen. Door haar experimentele manier van werken heeft zij zichzelf veel technische vaardigheden eigen gemaakt en eigen methoden ontwikkeld, onder andere voor non-visuele kleurbeleving en beeldvorming. In de video vertelt Jofke wat ze voor jou kan betekenen en op Jofke.nl vind je een overzicht van haar websites.

Peggy

Sinds januari 2021 is Peggy Lacroix begeleider bij Studio Xplo. Ze is breed geschoold en georiënteerd, ondersteunt de cliënten van de dagbesteding en is maatje van een blinde cursiste. Ze staat open voor het ontwikkelen van nieuwe workshops en cursussen voor belangstellenden. Daarbij ontwikkelt zij prototypes lesmateriaal en doet vele hand- en spandiensten als rechterhand van Jofke, de stagiaires en onze klanten. In de video stelt Peggy zich voor en vertelt ze wat ze voor jou kan betekenen.

Verelien Geerts

Verelien

Verelien Geerts heeft tijdens haar docentenopleiding aan de kunstacademie stagegelopen bij Studio Xplo. Dat ging zo goed, dat we haar na haar afstuderen hebben gevraagd de kindercursussen te blijven geven en zo geschiedde. Ben je tussen de 8 en 15 jaar en wil je beter leren tekenen of schilderen? Dan kun je contact opnemen met Juffrouw Verelien.

Alex

Sinds 2018 is Alex Stroom vrijwilliger bij Studio Xplo. Hij kwam voor een oproep als chauffeur om een dame in een rolstoel naar ons atelier te halen en weer thuis te brengen. Ondertussen is hij een ambassadeur en betrokken, enthousiaste medewerker geworden.