Op zoek naar een stageplaats of werkervaringsplek?

Studeer je aan een beeldende kunst- of vormgevingsopleiding en zoek je een leerbedrijf? Ben je op zoek naar een onderzoekstages? Of heb je andere ideeën over een uitdagende stage bij ons bedrijf?

Studio Xplo heeft als erkend leerbedrijf meer dan 70 stagiaires opgeleid. Wij zijn een uitdagende en creatieve organisatie, waar studenten van het MBO, HBO, WO en pas afgestudeerden hun talenten in de praktijk toepassen en ontwikkelen.

Klanten van Studio Xplo, en zeker ook stagiaires kunnen hun creativiteit binnen ons bedrijf ontwikkelen, hun kwaliteiten onderzoeken, experimenteren in materiaal en techniek, leren, ontwerpen, samenwerken, organiseren, stimuleren, inspireren, communiceren en bedrijf voeren. We leren van elkaars ervaringen en (on)deskundigheid. Het delen van informatie- en kennisoverdracht is goed voor de ontwikkeling en het zelfvertrouwen van de medewerkers en innovatie van het bedrijf.

Wij nemen het liefst stagiaires aan op projectbasis. Stagiaires kunnen ervaring opdoen tijdens onze cursussen en andere activiteiten, werken zelfstandig en proactief aan hun project en worden persoonlijk ingewerkt en begeleid door de praktijkopleider van Studio Xplo. Wil jij kunst(beoefening) zichtbaar en mogelijk maken. Kijk dan eens verder op deze websites of je denkt iets te kunnen en willen betekenen bij Studio Xplo. Op ons You Tube kanaal kun je een kijkje achter de schermen nemen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Meer informatie over onderzoekstages.

Studio Xplo is een erkend leerbedrijf.

SBB leerbedrijf ID: 100232976. Bekijk ons erkenningscertificaat.
Codes erkenningen sectoren Mediavormgever: 25633,
Ruimtelijk Vormgever: 25811 en Medewerker Productpresentatie: 25810.

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden bij ons?

Kijk wie je voor gingen…

Zoek je een creatieve plek voor arbeidsmatige dagbesteding?

  • Misschien vind je het leuk om mensen te (leren) begeleiden.
  • Of wil je voelbare illustraties maken voor mensen met een visuele beperking?
  • Ben je goed in grafische vormgeving, video-editing of ben je handig met social media?
  • Heb je andere kwaliteiten en wil je overleggen of we elkaar kunnen helpen?

Dan kun je contact opnemen met Studio Xplo om te kijken of je kunt meewerken in ons atelier.

De afgelopen jaren begeleidde Jofke van Loon vele mensen bij Studio Xplo die met de vraag kwamen of ze bij Studio Xplo konden werken aan hun reactivering of re-integratie. Door mee te werken in een creatieve omgeving waar klanten en collega’s centraal staan, werkten zij aan hun doelstellingen. Voor meer dan 30 mensen is Studio Xplo een station geweest op hun weg naar de reguliere arbeidsmarkt.

Instanties kunnen mensen vanuit de WMO doorverwijzen naar Studio Xplo voor reactivering en vrijwilligerswerk. Zo kunnen mensen die op zoek zijn naar een laagdrempelige plek waar zij op eigen tempo de nodige stappen kunnen zetten richting de volgende trede op de participatieladder, terecht bij Studio Xplo.
Samen zullen we onderzoeken of werken als persoonlijk begeleider, vormgever, workshopgever, kunstenaar, ondernemer, marketing- of productiemedewerker bij jou past.
Heb je andere ideeën die volgens jou passend zijn? Wij staan open voor jouw ideeën.

Wij zijn onderaannemer van GGZ Breburg, RIBW Brabant, Leermakersgroep en Respect Zorgprofessionals. Heb je begeleiding nodig bij het regelen van je werkervaringsplek bij ons en ben je client bij een van bovengenoemde organisaties? Dan kunnen zij je hierbij wellicht helpen. Mensen met een visuele beperking kunnen terecht bij Visio voor ondersteuning.