Jeffrey schildert bij Studio Xplo

Jeffrey Janssen begon zo’n 10 jaar geleden met een schildercursus bij Studio Xplo. Voorzichtig startte hij zijn eerste landschap. Ondertussen tekent en schildert hij dus al jaren en volgt daarin helemaal zijn eigen pad. Jeffrey past niet in een hokje, hij heeft zijn eigen stijl ontwikkelt.
Voor iedereen herkenbare thema’s, gebaseerd op zijn persoonlijke ervaringen zijn leidraad voor zijn eigen ontwerpen, waarbij de hersenspinsels, puzzelstukjes en architectonische verrassingen op je af komen.
Ondertussen kopieert hij Jeffrey nu en dan een bestaande foto of schilderij om zijn schildervaardigheden te trainen.

Jeffrey heeft een website gelanceerd, waarin hij blogartikelen deelt over zijn autisme, aangevuld met eigen tekeningen en schilderijen.
Met wat begeleiding van Jofke en geïnspireerd door andere mensen om hem heen, is Jeffrey bezig zich te ontwikkelen tot een veelbelovend autodidact kunstenaar.

Jeffrey is erachter gekomen dat hij het minstens net zo leuk vindt om anderen te begeleiden bij hun creatieve proces. Momenteel begeleidt hij twee cliënten bij Studio Xplo en ondersteunt ons bij workshops en evenementen. Daarbij begeleidt hij onder andere mensen die dagbesteding doen met het GGZ bij het bloemschikken, tekenen en schilderen .

Laat je inspireren door het werk en de drijfveer van Jeffrey!
Maak een afspraak. Vind je het leuk als hij er zelf bij is om uitleg te geven?
Kom dan naar de opening of geef bij het maken van de afspraak aan dat je het leuk vindt als Jeffrey erbij is. Verder is de expositie te bezichtigen voor vaste klanten en bezoekers van Studio Xplo.

1 reactie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie