oefeningen snel schilderen, Wilma vd Heijden

Zolang de lockdown aanhoudt biedt Jofke prive begeleiding met 30% korting. Omdat het erg lang duurt kunnen ook niet-cursisten zich hier nu voor aanmelden. Twee cursisten delen hun ervaring:

‘Nu we niet gezellig samen kunnen tekenen en schilderen ben ik een paar keer naar Jofke geweest voor een privéles. Dat was hartstikke gezellig en ook heel leerzaam. Ik wilde graag vlot en meer intuïtief leren schilderen zonder te veel op details te letten en Jofke heeft daar passende opdrachten bij bedacht. Het fijne is, dat ik op deze manier ook thuis vaker schilder, omdat ik het geleerde wil toepassen. Zo blijf ik lekker aan de gang.
Natuurlijk hoop ik, net als jullie, dat we elkaar weer kunnen zien als de derde golf gaat liggen. Tot dan, veel groetjes!’ Wilma van der Heijden

 

Oefening stilleven schilderen

Oefening stilleven schilderen

‘Wat een pech om niet te kunnen schilderen bij een cursus van Jofke door corona, maar toen ik las van de optie voor een privéles raakte ik meteen enthousiast!
Je kunt zelf aangeven waar je mee aan de slag wilt. Een uur schilderen met persoonlijke begeleiding en alle ruimte om vragen te stellen.
Schilderen is een proces van vooral kijken, doen en corrigeren, kom ik achter. Ik vind ‘t heel leuk om te doen en het inspireert mij ook om thuis weer verder te gaan,’ Sylvia Baggen

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie