landschap door Miled Benmostefa

‘Mijn ervaring bij Studio Xplo was heel erg fijn. De eerste dag die ik mee mocht lopen van mijn stage gaf me gelijk al een beeld over hoe het hier was. Ik voelde me eigenlijk gelijk al heel erg op me plekje. Voordat ik begon bij deze stage was ik altijd heel erg precies en bleef ik altijd maar een beetje de kat uit de boom kijken.  Ik denk dat hetgeen wat ik het meest heb geleerd is om aan te gaan wat je spannend vind. Ik ontweek dat altijd, maar juist het aangaan ervan en het uit je comfortzone stappen laat zien dat je het gewoon kan. Toen ik die gedachtegang kreeg begon ik ook steeds meer uit mijn comfort zone te doen. Verder was mijn ervaring super gezellig en leerzaam. Ik heb veel nieuwe teken- en schildertechnieken geleerd die ik zelf mee kan nemen in de toekomst. Maar het belangrijkste wat ik heb geleerd is, is dat kunst voor iedereen is!’ Miled Benmostefa

 

Miled Benmostefa verteld over haar stage bij Studio Xplo

Miled Benmostefa verteld over haar stage bij Studio Xplo

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie