Marieke geeft muzikale workshop bij Studio Xplo

Hallo!

Ik ben Marieke Mandemaker en loop stage bij Studio Xplo. Omdat we in deze moeilijke tijd in verband met het coronavirus veel thuis zitten, heb ik iets bedacht om de cursisten van Studio Xplo een beetje op te vrolijken. Een week lang heb ik iedere dag een door mij gezongen liedje naar hen gestuurd. Het was voor mij een groot experiment omdat ik nog nooit zoiets had gedaan en ik was benieuwd hoe het zou uitpakken.
Toen ik mijn eerste liedje naar de mensen stuurde vond ik het dan ook een beetje spannend. Ik stuurde het liedje ‘Kijk omhoog’ van Nick en Simon en ik schreef er een inspirerende tekst bij. Ik was verbaasd, ik ontving zulke leuke en lieve reacties! Ik was er gewoon een beetje stil van. Telkens als ik weer een nieuw liedje stuurde was de waardering groot. De wisselwerking was zo mooi, mensen werden blij van mijn muziek en daardoor werd ik ook blij.

Muziek maken is het liefste wat ik doe en waar ik de hele dag mee bezig kan zijn. In real life voor mensen zingen of muziek maken vind ik erg spannend. Dat ik op deze bijzondere manier andere mensen heb kunnen inspireren is voor mij het mooiste wat er is!

De linkjes naar mijn muziek:

Groetjes, Marieke – 2020

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie