Hasse van Mierlo werkt bij Studio Xplo

Ik heb echt heel erg veel geluk gehad met de stageplek bij Studio Xplo. Ik kwam pas heel laat aan bij de studio in de hoop nog voor het begin van de stage een stage te hebben. Met super veel geluk kwam ik na een meeloop dag al binnen. Ik heb hier heel erg genoten. Ik had nooit gedacht dat ik presenteren en gesprekjes voeren met onbekenden zo leuk zou gaan vinden! Ik heb geleerd te begeleiden, feedback te geven. Huishoudelijke taakjes uit te voeren zoals afwassen en vegen. Ik ben veel consistenter geworden en heb ontdekt dat als ik een afspraak heb met iemand anders, ik mijn taken beter nakom. 
Ik heb nu ook een beter beeld van de toekomst. Ik kan nu beter zelfstandig ondernemen. Beter inschatten wat er te doen valt. Ik ben beter geworden in mijn energie verdelen over de dag. Ik weet waar ik goed in ben, ben meer zelfverzekerd. 

Ik heb het gevoel dat de stage voorbij is gevlogen. Ik ben heel blij dat ik dan ook gedeeltelijk mag blijven terugkomen door het geven van cursussen digitaal tekenen en keramieklessen. De ruimte in dit atelier is heel prettig en creatief. 

Ik ging deze stage onzeker in over mijn eigenwaarde en ben er zeker uit gekomen als een gegroeid iemand (niet in lengte jammer genoeg). Bij mijn eindpresentatie van de meesterproef was dit duidelijk te merken voor me, aangezien ik veel minder spanning ervaarde dan bij voorgaande presentaties. 

Ik wil iedereen die bij de studio kwam in de tijd dat ik hier stageliep bedanken voor hun fijne persoonlijkheden en leuke verhalen. Ik vond het heerlijk iedereen te leren kennen. 
Apart wil Ik Anne, de andere stagiaire bedanken voor haar leuke grapjes en gezelligheid. Ik wil Jofke bedanken voor de goede begeleiding tijdens deze stage en de vrijheid die ik gekregen heb om mezelf te ontwikkelen. Het werkte heel goed om mezelf in het diepe te gooien en het maar gewoon uit te vogelen.

Dat is dan ook iets wat ik mee wil nemen in de rest van mijn carrière. Gepaard met mijn verbeterde communicatie en beter beeld op ondernemerschap ga ik mijn eigen bedrijf zeker verbeteren.

Groetjes, Hasse van Mierlo

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie