Beeldend kunstenaar Jofke op vakantie

Heb jij ook vaak goede voornemens en weet je niet waar je moet beginnen?

Of begin je gewoon ergens aan, zonder plan en zie je wel waar je terecht komt?

Dat laatste is bij mij vaak aan de orde: ik heb een idee en volg mijn intuïtie. En dat terwijl ik zelf vanuit de praktijk een aantal methoden heb ontwikkeld waarmee ik structuur kan aanbrengen in mijn doen en laten. Voor een groot deel doe ik dat al wel, maar op de momenten dat dit het meeste nodig is misschien nog niet.
Ik sta helemaal achter de uitspraak Practice what you preach, dus laat ik dat nou hierbij ook eens gaan doen!

Ik heb een plan ‘Stap voor stap naar je doel’ geschreven wat gelinkt is aan Mijn model voor kunstzinnige vorming dat ik in mijn boek Je zintuigen als inspiratie opnam.
De laatste weken van 2016 heb ik telkens één van de 13 stappen gedeeld door zelf aan mijn eigen doel te werken. Zo kon ik mooi in het nieuwe jaar mijn nieuwe voornemens in de praktijk gaan brengen. De stappen heb ik verwijderd van deze blog, omdat je ze nu via het E-book op Jofke.nl kunt ontvangen. Je kunt je hiervoor gratis aanmelden.

Doe je met me mee?
Wat is het dat jou al een tijdje bezig houdt?

Hier lees je over mijn model voor kunstzinnige vorming.
Hier lees je over mijn boek Je zintuigen als inspiratie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie