Mia deed het jaarprogramma portrettekenen bij Studio Xplo

‘In 2019 heb ik de jaarcursus portret tekenen gedaan. De benadering van deze cursus is erg bijzonder. Totaal anders dan ik tot nu toe gewend was. Veel aandacht is er voor snelle schetsen en “blind ” tekenen om losser te leren werken. Het eindresultaat is niet altijd het belangrijkste maar de weg er naartoe.
Natuurlijk werk je naar een gelijkende afbeelding maar ook leuk is om slechts een gedeelte weer te geven. Ook het maken van collages vond ik een leuke ervaring.

Er wordt behoorlijk wat huiswerk opgegeven, maar hierdoor gaat je ontwikkeling alleen maar sneller.

Het gegeven van loslaten is niet zo aan mij besteed, belangrijker vind ik het samenvoegen van ervaringen en daaruit voor jou het beste halen.
Al met al wordt je getriggerd om nieuwe dingen te doen en losser te werken.
Kortom een aanrader!!’
Mia Rekkers

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie