Uitnodiging expositie Verwacht een wonder bij Studio Xplo

Het afgelopen jaar bogen een aantal makers zich over de vragen:

  • Wat zou jij een wonder vinden?
  • Is dat een gebeurtenis? Een creatie? Een ervaring? Een bijzondere waarneming? Een angst overwinnen? Een bijzonder doel bereiken?
  • Ziet dat er voor jou uit als een figuratieve (herkenbare) voorstelling of is het abstract; niet volgens de zichtbare werkelijkheid?

De deelnemers brainstormden, kwamen bij elkaar om hun proces te bespreken en gingen aan de slag om hun bevindingen en creaties vorm te geven met een verzameling 2-dimensionale kunstwerken van 60 x 60 cm. 4 juni 2024 presenteren zij hun werkstukken aan elkaar en daarna gaan wij aan het werk om daar een mooie expositie van te maken in onze studiogalerie.

Sommige exposanten geven je een kijkje in hun proces en allemaal schreven zij een tekst over hun drijfveer en verwondering. Daar maken we een boekje van dat je kunt aanschaffen tijdens je bezoek aan de expositie. Het E-book kun je hier gratis downloaden gedurende de expositie.
Hoe mooi is dat? Een boek vol wonderen en wonderbaarlijke kunstwerken?!

Laat je inspireren door deze bijzondere expositie!
Kom naar de opening of maak een afspraak (op ma t/m vrij). Verder is de expositie doorlopend te bezichtigen voor vaste klanten en bezoekers van Studio Xplo.

Wedstrijd
Bezoekers mogen gedurende de expositie stemmen op het schilderij + verhaal dat hen het meest aanspreekt. De winnaar wint een cursus tekenen/schilderen van 10 lessen (uiterlijk 2025 te volgen). Deponeer (anoniem) jouw voorkeur in de stembus; uiteraard één stem per persoon.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie