Werkboek Bewust en positief je doelen bereiken

Heb jij zin om aan de slag te gaan met dat ene idee, maar kwam je er steeds niet toe?
Met het werkboek Bewust en positief je doelen bereiken krijg je zin om aan de slag te gaan en heb je geen discipline meer nodig. Ondertussen werk je automatisch ook aan je persoonlijke ontwikkeling!

‘In de 14 jaar als full-time ondernemend kunstenaar heb ik veel gecreëerd en een hoop geleerd. Ik ben veel projecten aangegaan waarvan er een aantal niet van de grond kwamen of in een andere vorm dan ik voor ogen had. Maar een hoop is ook wel gelukt!
Zo run ik momenteel een 200 meter groot atelier waar wekelijks tientallen mensen mijn lessen volgen. Daarnaast volgen mensen mijn lessen thuis, via de online workshops die ik aanbied. Ik organiseerde vier jaar op rij het cultureel Festival Xplosief en was XpositieMakelaar. Ik heb me gespecialiseerd in werken met mensen met een visuele beperking en Taktila™ ontwikkeld, een voelbaar kleurensysteem en dat als Europees merk geregistreerd. Onder andere het Van Abbemuseum in Eindhoven past Taktila™ toe. Ik heb 6 websites ontwikkeld voor mijn aanbod, een hoop (interactieve) exposities georganiseerd, mijn kunst verkocht, meer dan 70 stagiaires en honderden (misschien wel duizenden) cursisten begeleid bij hun doelen, een paar boeken uitgegeven en er liggen nog plannen voor meer boeken op de plank. Ik kan nog even doorgaan. Niet om een schouderklopje te ontvangen, maar voor de boodschap; wanneer ik een idee heb, dan ga ik ervoor!’ Jofke

Wil jij wat van mijn mentaliteit en mijn praktijkervaring leren?
Koop het werkboek Positief en bewust je doelen bereiken in pre-sale.

Ben er als eerste bij!
Pre-order minimaal 1 werkboek. Bij aankoop van 10 of meer boeken krijg je er een cadeaubon bij voor een gratis teken-/schilderles van 3 uur in mijn atelier in Tilburg t.w.v. €28,50.
Leuk voor jezelf of om cadeau te geven!
Je kent vast mensen die graag aan hun doelen willen werken en daarbij een laagdrempelig steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dat worden véél leuke persoonlijke verjaardagscadeautjes en relatiegeschenken dit jaar 😉

In maart 2022 worden de boeken gedrukt en kun je je bestelling bij Studio Xplo ophalen of wordt je bestelling (waar je voor kiest) naar je toegestuurd.

Laten we samen positief en bewust onze dromen waarmaken!

Liefs, Jofke
www.Jofke.nl

Werkboek Bewust en positief je doelen bereiken

Werkboek Bewust en positief je doelen bereiken

Werkboek Bewust en positief je doelen bereiken

Werkboek Bewust en positief je doelen bereiken

1 reactie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie