Cursussen tekenen en schilderen

‘Al kan ik ze zelf niet zien en heb ik geen kleurherinnering, wanneer ik een boodschap wil overbrengen is het wel handig dat ik iets van kleuren af weet. Wat ik me moest voorstellen bij verschillende tinten heb ik nooit geweten. Nu heb ik er eindelijk een beeld bij en snap wat het effect is als je kleuren door elkaar mengt!’ Corrie Balemans

Wil je dat we een cursus op locatie komen verzorgen?
Of wil je aansluiten bij een van onze cursussen in Tilburg?

Geef je wensen door en wij gaan met je op zoek naar technieken waarmee jij je belevingswereld kunt tekenen en schilderen. Wij kunnen de Taktila methode® toepassen om je wegwijs te maken in beeldende aspecten zoals dieptesuggestie, compositie en kleur.

Voor de nodige extra begeleiding proberen we een kunstmaatje voor je te regelen!