Welkom bij de workshop Je zintuigen als inspiratie

Hallo, ik ben Jofke®, beeldend kunstenaar. In mijn atelier (Studio Xplo) in Tilburg verzorg ik teken- en  schildercursussen, -workshops en dagbesteding. In deze workshop geef ik je een paar oefeningen waarbij je bewust wordt van wat je zintuigen je voor input geven. Deze keer de andere zintuigen dan de vaak veelgebruikte ogen.

Dankzij mijn omgang en werk met blinde en slechtziende mensen, ben ik bewuster geworden van dat er nog zo veel meer te verkennen valt, dan waar we in eerste instantie bij stilstaan. In de video neem ik je hierin mee. In dit pdf-bestand staat een lijstje met benodigdheden en zijn de opdrachten globaal uitgeschreven.  Veel plezier met je creatieve onderzoek!

De video werd gemaakt door stagiaire Luna Hop van de opleiding Mixed Media aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam.