Jofke bij Studio Xplo

Het is een beetje verstopt in Tilburg. Daarom willen we je dit weekend bekend maken wat er gebeurt in dit groene gebied langs het kanaal in Tilburg Noord. 26 professionele kunstenaars werken hier in uiteenlopende disciplines in een ROC-pand aan de Gershwinstraat. Dit weekend openen wij gezamenlijk de deuren van ons atelier, zodat jij in één keer kunt kennismaken met ons werk en aanbod.
Beeldhouwen, vormgeving in metaal, keramiek, textiel, hout, steen, brons, gips, kunst voor de openbare ruimte, installaties, tekeningen en schilderijen, cursussen, dagbesteding voor mensen met een zorgindicatie, theater, sieraden, glaskunst.

Download hier de folder met de gegevens van alle kunstenaars. Bij ons kun je je deze dagen onderdompelen in het werk van Jofke en je uitgebreid laten informeren over ons aanbod. In onze studiogalerie is een expositie te bezichtigen in het thema ‘boom’ van onze cursisten en andere mensen uit ons netwerk. Ook kun je bij ons kennismaken met de Taktila methode, waarbij 2-dimensionale beelden en kleuren op de tast worden overgebracht. En zaterdag verzorgt Peggy-Lacroix-Tillie een demo pendulum painting.

  • Tijd: 10.00-17.00u
  • Toegang: gratis
  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Bereikbaarheid

Extra’s

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie