Impressie modeltekenles

Wil jij mensen tekenen of schilderen en daarin je eigen stijl ontwikkelen?
Schrijf je dan in voor de modelcursus. Je wordt geïnspireerd door diverse mannelijke en vrouwelijke naaktmodellen en de begeleiding van Jofke.
Leer kijken naar verhouding door te letten op schaduw, restruimte en denkbeeldige hulplijnen. Vrije oefeningen zorgen voor een losse pols en het ontdekken of ontwikkelen van je eigen handschrift. We werken standaard op 50 x 65 cm formaat. Groter is ook mogelijk. Je kunt werken met houtskool, grafiet, acrylverf, krijt en gemengde technieken.

Meld je aan voor een aantal avonden naar wens of voor de complete cursus van 8 avonden. Vanaf 6 inschrijvingen per avond gaat de cursus door.

 • Datum: 8 woensdagavonden 2020
 • Tijd: 19.00-22.00u
 • Prijs: €32,50 per les inclusief modellen, koffie/thee/koek, BTW en parkeren.
  Hele cursus: €260,00. Het is mogelijk om dit bedrag in 4 maandelijkse termijnen à €65,00 te betalen.
 • Materialen: neem je eigen teken- en/of schilderspullen mee.
  Voor een vergoeding van €5,00 per keer kun je onze tekenmaterialen gebruiken (waaronder tekenvellen van 50 x 65 cm). Voor een vergoeding van €15,00 per keer kun je 2 schilderkartons en onze acrylverf gebruiken. Het materialengeld kun je per les in het daarvoor bestemde potje deponeren.
 • Leeftijd: vanaf 16 jaar
 • Inschrijven: vul uiterlijk 23 augustus 2020 het digitale inschrijfformulier in, kies voor particulieren –> overige gelegenheden –> modeltekenen/ -schilderen en vul bij opmerking najaarscursus 2020 in.
 • Administratie: Uiterlijk 25 augustus ontvang je een bevestigingsmail met je factuur.

Tip: geef of vraag deze leuke cursus cadeau!

 

Impressie modeltekenles

Impressie modeltekenles

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment