Buiten schilderen met Jofke van Studio Xplo

Wil jij in de zomermaanden graag één of ‘n paar keer komen tekenen of schilderen bij Studio Xplo?

Dan kun je je aanmelden voor een atelierdag óf een cyclus van 3 keer.
Je kunt je ook aanmelden voor meerdere losse atelierdagen of cycli. Er staan 4 cycli gepland op verschillende dagdelen. De data vind je onderaan deze pagina.


Wat kun je dan doen?

De invulling van de atelierdagen is vrij. Jofke begeleidt je bij hetgeen jij wilt leren of uitproberen. Dan kan een techniek naar keuze zijn, maar ook een onderwerp naar wens.
Altijd al eens willen oefenen met olieverf op waterbasis? Of wil je dat Jofke je helpt met haar methode voor portrettekenen? Misschien wil je leren hoe een materieschilderij te maken? Voor de ervaring kan dat zelfs met je ogen dicht!
Je kunt ook van de gelegenheid gebruik maken om vrij te werken in ons ruime luxe atelier.
Dan krijg je alle vrijheid. Bij lekker weer kunnen we de tuindeuren openen en onze tafels en schildersezels lekker in het gras zetten. Denk er maar eens over na en dan zien we het inschrijfformulier wel tegemoet.

Prijs: 1 atelierdag van 3 uur €25, een cyclus van 3 kost €65,00.
PS. Materialen zitten niet bij de prijs inbegrepen. Die kun je zelf meenemen of tegen kostprijs in het atelier kopen. We schenken onbeperkt koffie en thee met wat lekkers.

Schrijf je in door ons algemene digitale inschrijfformulier in te vullen. Mis je een optie? Dan kun je dat aangeven bij ‘opmerkingen’. Hier kun je het ook invullen als je een specifieke wens of hulp nodig hebt.

 

Dinsdag, 19.00-22.00u

 1. 4 augustus
 2. 11 augustus
 3. 18 augustus

Woensdag, 9.00-12.00u

 1. 24 juni
 2. 8 juli
 3. 15 juli

Vrijdag, 9.00-12.00u

 1. 26 juni
 2. 10 juli
 3. 17 juli

Zaterdag, 9.00-12.00u

 1. 1 augustus
 2. 8 augustus
 3. 15 augustus

1 reactie

 1. Lijkt me leuk Jofke om een of twee dagdelen in de vakantie met de atelierdagen mee te doen. ik ga nog zien wat ik dan wil doen. portrettekenen en collages vind ik altijd erg leuk gecombineerd met schilderen of tekenen bv.
  wat ik ook zou willen leren is wat ik van jou voorbij zag komen nl een straatimpressie met de kerk van Broekhoven op de achtergrond.
  ik heb bij jou een jaar geschilderd.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment