Corrie en Jofke bij Studio Xplo

Werk jij bij Studio Xplo of heb je dat in het recente verleden gedaan? Dan kun je je werk gaan aanbieden bij onze aankomende webshop.

Wij vinden het belangrijk dat er een platform komt waar plek is voor iedereen die graag bijdraagt aan een divers aanbod van kunstproducten en -diensten. We willen daarmee de veelzijdigheid van de mens en zijn/haar/hun eigenheid benadrukken. Om zo een inspirerende omgeving te vormen als verrijking van de samenleving.

In de webshop kunnen producten aangeboden worden die vallen onder kunst of ambacht én diensten die met kunst te maken hebben, zoals een cursus- of workshopaanbod, begeleiding of voorlichting waarbij jij jouw persoonlijke ervaring en expertise inzet om anderen te helpen of inspireren.

Ben je nieuwsgierig of dit interessant is voor jou? Dan kun je vrijblijvend naar deze informatieavond komen. Aanmelden kan via e-mail:  secretariaat@StudioXplo.nl

2 reacties

  1. Snap ik dat het alleen voor werken die in XPlo gemaakt werd? Ik vraag omdat ik veel werk thuis heb van tentonstellingen vlak voor en tijdens de corona pandemie. Ik zou die graag ergens kunnen exposeren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie