Impressie modeltekenles

Vanaf woensdag 16 december zullen we hier verschillende Try-out workshops aanbieden in de vorm van video’s. Er volgt een lijst met benodigdheden per workshop en voor 5 euro per workshop ontvang je een link naar de video.

Eten
In plaats van een buffet delen we een aantal recepten voor lekkere hapjes. Zo kun je er thuis een gezellige dag van maken.

Aanbiedingen
Tijdens de kerstvakantie kun je lekker oefenen aan de hand van de Try-out video’s. Zaterdag 2 januari is het Open Atelier.

  • Meld je je uiterlijk 2 januari aan voor een jaarprogramma in 2021, dan ontvang je 5% korting op het lesgeld. De korting geldt op de programma’s: Je zintuigen als inspiratie, Portret tekenen, modeltekenen of een algemene cursus voor een jaar.
  • Vaste cursisten die een nieuwe cursist laten inschrijven voor een cursusjaar in 2021 ontvangen voor iedere nieuwe deelnemer een extra gratis les (ex materialen) in 2021.

Programma

Je kunt kiezen uit de volgende Try-out workshops:

  1. Je zintuigen als inspiratie
  2. Modeltekenen
  3. Portret tekenen
  4. Abstract schilderen / leren loslaten

Per video betaal je slechts 5 euro.

Privacy
De video’s maken we speciaal voor jou. Wanneer je deelneemt, beloof je dat je de video’s voor eigen studiedoeleinden, eventueel samen met gezinsleden of vrienden gebruikt en verder niet deelt met derden. Delen is schending van de privacy van degene die erop staan en schendig van het copyright.

Aanmelden
Mail ons uiterlijk 16 december 2020 welke gratis Try-out workshop(s) je wilt ontvangen. Geef daarbij je mobiel telefoonnummer door. We sturen je een betaalverzoek en na ontvangst van je bijdrage sturen we je per mail de betreffende video(‘s).

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment