Jofke exposeert bij Studio Xplo

‘Al zolang ik me kan herinneren onderzoek ik emoties en wat voorbij het waarneembare ligt. Daarbij geloof ik dat ons lichaam en onze intuïtie de belangrijkste middelen zijn om onszelf en de wereld waarin we leven te begrijpen. Het is goed om ons daar van tijd tot tijd bewust van te zijn en te onderzoeken wat ons beweegt. We hebben een leven lang de tijd om dit te oefenen en kunst is hiervoor het ideale middel. Terwijl ik mijn leven leef stuit ik telkens op thema’s, rol ik van het een in het andere en kom ik voor mijn gevoel steeds dichter bij de essentie. Hier sta ik nu…

Volgens mij staat Jezus Christus symbool voor de liefde die we ins ons dragen. Daar werd een extra betekenis aan toegevoegd toen ik een nieuwe ontdekking deed; Chi Rho is een symbool voor Jezus Christus en betekent letterlijk ‘dichtheid van levensadem’.
Via onze levensadem -ook wel chi of prana genoemd- staan we in contact met onze bron, ons oerwezen.
Ik ben het thema lucht en levensadem aan het onderzoeken door rebirthingsessies te doen, stil te staan bij de zachtheid én kracht van de ademhaling, te brainstormen en de levensadem proberen te verbeelden; die leven en energie geeft aan mensen en natuur.

Meer van mijn beeldend werk kun je bekijken op www.Jofke.eu,‘ Jofke

Wil je komen kijken naar dit creatieve proces van Jofke?
Maak dan een afspraak met haar. Ze kan je persoonlijk toelichting geven over haar werk. Haar werk is ook te koop.
Verder is de expositie te bezichtigen voor klanten en bezoekers van Studio Xplo.

Lancering kunstboek Jofke
16 juni 2023, aan het eind van de expositie heeft Jofke het voornemen haar kunstboek te lanceren.

  • T.z.t. kun je hier de flyer downloaden
  • Data: 23 april t/m 19 juni 2023
  • Openbare opening: Zondag 23 april 2023, 15.00-17.00u
  • Boeklancering en finissage: Vrijdag 16 juni 2023, 19.00-21.00u
  • Locatie: Studiogalerie Xplo
  • Plattegrondje studiogalerie

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie