EJ de Vries aan het werk bij Studio Xplo

Erik-Jan de Vries wordt sinds 2020 individueel begeleid bij Studio Xplo. Voorheen daagde alleen Jofke hem uit met zijn creatieve uitspattingen. Ongeveer een jaar geleden bleek dat Jeffrey Janssen een fijne klik met Erik-Jan had. Jeffrey werd zijn buddy en daagde hem uit nieuwe technieken en onderwerpen uit te proberen. Een greep hiervan is te zien tijdens deze expositie in onze studiogalerie afgewisseld.

Erik-Jan heeft een verstandelijke handicap en leeft in de veronderstelling dat hij alles gaat verkopen. Wij geven aan dat het al leuk is íemand iets wil kopen en dat het vooral leuk is om zijn werk te laten zien aan anderen. Toch gaan we natuurlijk ons best voor hem doen!
Dus bij deze ben je van harte welkom om langs te komen én een bod te doen op een van zijn tekeningen, schilderijen of linosnedes.

We willen hem graag in het zonnetje zetten en hopelijk zijn droom laten uitkomen, dus het zou leuk zijn als je deze uitnodiging wilt doormailen én/of printen en ophangen, zodat zoveel mogelijk mensen het kunnen zien 🙂

Prijzen

  • Schilderijen gemaakt op karton en voorzien van ophangsysteem: à €150,00.
  • Tekeningen (ex lijst): €100,00
  • Aquarel (incl lijstje): €35,00
  • Aquarel (ex lijst): €25,00
  • Linodruk (ex lijst): €50,00
  • Zijn complete oeuvre (ex lijsten): €2.500,00

Wil je komen kijken naar de expositie van Erik-Jan?
Kom dan naar de opening of maak een afspraak.
Verder is de expositie te bezichtigen voor vaste klanten en bezoekers van Studio Xplo.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie