Arwen Huijgens exposeert bij Studio Xplo

Arwen Huijgens is een van de jongste kunstenaars die werkt bij Studio Xplo. Op haar Instagram account krijg je een indruk van haar werk. Tijdens deze expositie zal Arwen een selectie van haar schilderijen en tekeningen aanvullen met haar bijzondere Art Books.

Jonge Kunstenaar Arwen Huijgens blijft ons verbazen
Ze neemt je mee in haar wereld van fantasie en de worsteling met haar eigen obstakels. Haar kracht is om datgene wat ze meemaakt uit te beelden en haar emoties te kunnen verwerken en dit doet ze  op een bijzondere wijze. Dit heeft haar gered tijdens de heftige perioden in haar korte leven.

Op jonge leeftijd kreeg Arwen pneumokokken meningitis, hier hield ze restschade aan over. Niet aangeboren hersenletsel (NAH ) is een “growing problem”. Naarmate Arwen ouder werd kwamen haar obstakels steeds duidelijker naar boven; wat niet lukte en waarin haar leven erg verschilde van leeftijdgenoten. Tijdens een zware en lange opname van 5 en een halve maand in een revalidatiecentrum als 13-jarige, was haar enige escape tekenen en schilderen. Haar schetsboekje ging overal mee naar toe, “doodlen” noemde ze dat. Ze ontdekte steeds meer materialen en begon te experimenteren daarmee. Het bleef dan ook niet meer alleen bij een schetsboek. Ze is een talent en ontwikkelde zich snel en vond hierdoor ook haar eigen unieke stijl. Dit lukte wel! Arwen heeft haar kracht en talent ontdekt en laat ons toe in haar wereld door haar opmerkelijke kunst.

Wil je komen kijken naar de expositie van Arwen?
Maak dan een afspraak. Vind je het leuk als Arwen er bij is om uitleg te geven?
Kom dan naar de opening of finissage óf geef bij het maken van de afspraak aan dat je het leuk vindt als Arwen er zelf bij is. Verder is de expositie te bezichtigen voor klanten en bezoekers van Studio Xplo.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie