Banner Creeer een wonder door Bastiaan J. Hindriks

Wedstrijd Creëer een wonder

Wat zou jij een wonder vinden?
Ziet dat er uit als een figuratieve (herkenbare) voorstelling of is het abstract (niet volgens de zichtbare werkelijkheid).
Denk daar maar eens goed over na en doe mee met deze wedstrijd. Deelname is gratis en iedereen kan meedoen!

Brainstorm, maak schetsen en studies om uiteindelijk tot een kunstwerk van 60 x 60 cm op canvas te komen. Je techniekkeuze is vrij. Denk aan olieverf, acrylverf, grafische druktechnieken, mixed media, airbrush, collage,…
Maak een digitaal verslag van je proces en een scherpe foto van je eindresultaat. Dit mail je uiterlijk 1 juni 2024 naar info@StudioXplo.nl. Geef daarbij je leeftijd door en eventuele bijzondere omstandigheden (zoals een handicap).

Prijzen

  • Er wordt een digitale expositie ingericht van álle inzendingen.
  • 15 Deelnemers winnen deelname aan een expositie in onze studiogalerie in juli en augustus 2024.
  • 1 Persoon daarvan wint een strippenkaart van 10 teken-/schilderlessen t.w.v. €340,00. De strippenkaart is geldig tot en met juli 2025.

Er wordt gekeken naar het proces, originaliteit en artistieke kwaliteit.

  • Vind je het moeilijk om procesmatig te werken? Kijk dan eens hier.
  • Wil je je artistieke vaardigheden en inzichten verbeteren? Dan ben je altijd welkom bij een cursus op maat door Jofke. Misschien heb je al voldoende aan één (proef)les

Verwacht een wonder!

Veel plezier!


Download hier de flyer. Iedereen kan meedoen, dus voel je vrij om de flyer digitaal te delen of te printen en te verspreiden of op te hangen voor je raam of op openbare locaties. Let’s inspire the world! De banner is ontworpen door Bastiaan J. Hindriks.

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie