Corrie en Jofke bij Studio Xplo

Omdat er veel talent rondloopt bij Studio Xplo hebben we bedacht een inclusief kunstenpodium op te zetten met een webshop voor het aanbod van onze deelnemers. Op die manier willen we zo veel mogelijk creatieve mensen in hun kracht brengen en de samenleving laten zien hoeveel talent, kwaliteit en eigenheid er aanwezig is. En daar kun jij uiteraard de vruchten van plukken!

KIK staat voor Kleinschalig Inclusief Kunstencentrum. En 9 januari presenteren we hoe de webshop eruit gaat zien en wat de plannen zijn rondom het eerste Festival Xplosief Inclusief op 25 augustus 2024.

In de webshop kunnen producten aangeboden worden die vallen onder kunst of ambacht én activiteiten en diensten die met kunst te maken hebben, zoals een cursus- of workshopaanbod, begeleiding of voorlichting waarbij de deelnemers hun persoonlijke ervaring en expertise inzetten. Belangstellenden kunnen zich laten inspireren tijdens de aangeboden activiteiten en authentieke kunst en ambacht kopen voor zichzelf of om cadeau te geven.

Ben je nieuwsgierig of dit platform interessant is voor jou? Dan kun je gratis en vrijblijvend naar deze avond komen. Aanmelden kan via e-mail:  secretariaat@StudioXplo.nl

  • Voor wie: Deelnemers en medewerkers van Studio Xplo.
  • Datum: Dinsdag 9 januari 2024
  • Tijd: 19.00-21.00u
  • Locatie: Studio Xplo

2 reacties

  1. Snap ik dat het alleen voor werken die in XPlo gemaakt werd? Ik vraag omdat ik veel werk thuis heb van tentonstellingen vlak voor en tijdens de corona pandemie. Ik zou die graag ergens kunnen exposeren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie