Kalender

Open Atelier en workshop voor het goede doel, zaterdag 6 januari 2018

10.00-15.00u
13.00-15.00u: Jubileumworkshop voor Willeke

Studio Xplo bestaat 10 jaar en daar willen we graag op een speciale manier bij stil staan. Creativiteit kan namelijk grote effecten hebben op iemands leven. Leren loslaten, fouten durven maken, zelfvertrouwen krijgen en trots zijn, allemaal mooie bijkomstigheden wanneer je je durft open te stellen voor expressie. Hier een bijdrage aan mogen leveren maakt elke dag weer de moeite waard.

Willeke Kafoe (32) heeft agressieve MS en een stamcelbehandeling in het buitenland lijkt haar enige redmiddel. Ze heeft een dochtertje van 3 en wij willen ons graag inzetten voor een waardevol leven voor hen. Daarom vonden we het een supergoed plan ommet een creatieve workshop geld in te zamelen voor haar stamceloperatie. Doe jij mee?

Zaterdag 6 januari 2018 houden we van 10.00-15.00u Open Atelier en de laatste twee uur organiseert Jofke® een workshop. De minimale bijdrage voor deze workshop is €15,00 waarvan de volledige opbrengst naar Willeke gaat. Meer geven mag dus altijd!!
Stem op de workshop naar keuze en wij verrassen je die middag met de workshop die de meeste stemmen heeft gekregen. Iedereen vanaf 10 jaar is welkom om mee te doen.

Laat weten dat je erbij bent door het digitale inschrijfformulier in te vullen en geef daarbij je stem door. Je kunt stemmen op één van de volgende workshops:

Meer informatie over Willekes situatie en haar inzamelacties vind je op de website van Stichting Sta Op en op facebook
Je bent natuurlijk van 10.00-13.00u welkom om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met ons atelier en onze activiteiten. Wil je lekker vrij komen tekenen of schilderen?
Neem dan je spullen mee en schuif gratis aan. Our place is your place!

Nieuwe jaarprogramma’s per januari 2018

Studio Xplo biedt een aantal nieuwe studieprogramma’s voor mensen die op zoek zijn naar individuele begeleiding ter verbetering van hun kijk-, teken- en schildervaardigheden, het doen van beeldonderzoek en de zoektocht naar een eigen stijl.

Door toepassing van de opdrachten en methoden van beeldend kunstenaar Jofke van Loon ontdek je hoe je om kunt gaan met creatieve vrijheid, keuzemogelijkheden en onvoorspelbaarheden. Zo werk je automatisch ook aan je persoonlijke ontwikkeling;-)
Deze creatieve zoektocht ga je aan op basis van je intuïtie en voornamelijk je rechterhersenhelft. Door het denken zoveel mogelijk plaats te laten maken voor spelenderwijs ontdekken en minder resultaatgericht te werk te gaan, leer je verbeterpunten zien en ga je steeds meer vertrouwen op jóuw manier van kijken en werken.

Afhankelijk van de opleiding heb je één of twee praktijkdagen per maand. De tussenliggende weken werk je thuis aan je creatieve proces aan de hand van de lessencyclus en het stappenplan dat je ontvangt. Na afloop ontvang je een certificaat waarop je ontwikkeling staat beschreven.

Nieuwsgierig geworden? Check:

  1. Portrettekenen (particulieren)
  2. Stap voor stap acryl (particulieren)
  3. Je zintuigen als inspiratie (particulieren en professionals)
  4. De Taktila® methode (professionals)